Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


divendres, 30 de setembre del 2016

Després de tots els esdeveniments i canvis de programació que arriben cada estiu, Ràdio Begur és a punt per encarar una nova temporada.
 
Aquesta tardor torna el ‘magazín’ matinal que condueixen Pere Molina, dilluns, dimecres, dijous i divendres, i Enric Ruiz, dimarts i dissabtes. Parlem del ‘Bon Dia Família’, que s’emet de 9 a 13h, i que inclou l’almanac i un resum de notícies a primera hora, un hora dedicada la música del record que anomenem ‘El Tren dels Inoblidables’, i dues hores més en les que es van intercalant entrevistes, música d’ahir i d’avui i espais especials, com ara El Trampolí, l’Arca o el Banda Sonora.
‘El Trampolí’ s’emet cada dos dijous, amb la col·laboració dels nois i noies de l’Associació bisbalenca del mateix nom, que treballa per la normalització de les persones amb discapacitats psíquiques, ‘L’Arca’, també cada dos dijous, amb els nois i noies de l’Escola Dr Arruga, que comparteixen amb l’audiència experiències, projectes i lectura. Tampoc faltarà, cada dos divendres, el ‘Banda Sonora’, un interessant programa de dues hores, dirigit i conduït pel periodista palafrugellenc Josep Bofill, que a cada programa ens presenta un personatge interessant de l’Empordà, i ens l’acosta en una entrevista en directe, a partir de la que aprofondim en el convidat, la seva vida i les seves, sempre interessants, experiències.
 
Les tardes d’entre setmana també s’omplen de música, informació i diferents mini-espais. Per una banda, de 15 a 16h, dediquem una estona  a la història i evolució de la música Soul i R&B, al ‘Cafè Banús’. Seguidament, i fins les 17h, s’estrena un nou espai, ‘La Síntesi’, en el que oferirem l’informació més important del dia, les notícies que ens afecten localment,  notícies i notificacions de l’Ajuntament, consells de seguretat, i avisos o alertes dels organismes que vetllen per la ciutadania. I també tenim un ‘magazin’ de tarda, CuaDeGall, que inclou, com vol indicar el seu nom, una barreja de temàtiques i petits espais o programes de l’interès de tothom. Els tres programes els prepara i presenta Berta G. Clavell, tot i que enguany comptarà amb la col·laboració d’Oliver Martínez en diferents moments.
Destaquem, per exemple, un programa especial dedicat als equips i esportistes de Begur i als que més amunt es troben de la comarca, que s’emetrà cada dilluns, de 17 a 19h, amb el títol de ‘Tret de Sortida’, i que presentarà l’Oliver. També tindrem un programa dedicat al cinema, ‘Back In Time’, també editat i presentat per ell, en el que recordem pel·lícules, artistes, cineastes del passat, i també dediquem un temps al repàs de les novetats a cartellera o a la programació del Cinema Casino de Begur, cada dijous, de 17 a 19h.
Els caps de setmana no descansem! Tenim una estona reservada per la tant estimada sardana, que sonen cada dissabte al matí, de 9 a 10h, des de l’espai ‘Repuntejant’, que presenta l’Enric Ruiz i Amer, i ell mateix segueix fins les 13h, amb l’edició especial per dissabte del nostre magazin matinal, el ‘Bon Dia Dissabte’.
A la tarda tenim dos programes més, ‘Plenilunio’, que s’emet de 20 a 22h i que presenta el cantant bisbalenc Javier Ortiz. Un programa des del que ens presenta cantants melòdics, romàntics, pop i folk poc coneguts i amb força talent. I, de 22 a 24h, tancant les emissions del dissabte, s’emet el ‘Compte Enrere’, un programa de música dance de principi a fi que presenta Toni Martínez des de fa uns quants anys.
 
Diumenge ens llevem tot escoltant les havaneres des d’un programa realitzat a Ràdio l’Escala, ‘Sons a Cau d’Orella’, que presenta Joan Brugués. A les 11 tenim ‘La Llista’, programa presentat per Marc Clapés, que es manté així en antena una mica més enllà de l’estiu, quan sol oferir diferents espais en directe des de ja fa una pila d’anys; amb ‘La Llista’ ens mantenim al dia pel que fa a les novetats musicals internacionals i la gràfica del seu èxit. I a les 13, tenim dues hores dedicades a la música del record, amb Albert Malla i el seu exel·lent programa d’estil ‘Revival’, amb música dels 60 als 00’,  ‘Cocodril Club’.
També anem intercalant a la nostra programació els partits del ‘Barça’, les connexions amb els informatius de Catalunya Ràdio, i estones del que anomenem ‘Fòrmula Ràdio Begur’, amb les que oferim una selecció musical variada, de temes moderns i clàssics, de la terra i de fora, per acompanyar-vos en tot moment amb la millor música.  
 
No deixeu de consultar més informació sobre els nostres programes en aquest mateix blog:
Informació sobre els locutors que els condueixen:
O la graella de programació, per a saber quan s'emet cada programa: