Ràdio Begur

Ràdio Begur

BENVINGUTS

Benvinguts al Blog Oficial de Ràdio Begur


dimecres, 28 de setembre del 2016

BEGUR ACULL AQUEST CAP DE SETMANA LA 2a EDICIÓ DE LA FIRA 'BEGUR SOTAIGUA'

Font: Ajuntament de Begur - Dimecres, 28/09/16

La segona edició de Begur Sotaigua, la fira de busseig que comença aquest divendres i es perllonga al llarg del cap de setmana, ofereix un programa amb actes molt diversos; de xerrades a cinema, passant per batejos, exposicions, neteja submarina o creació d’un premi de recerca. La fira està organitzada per l’Associació Sotaigua i L'Associació de Comerç i Turisme de Begur, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Generalitat i diverses empreses.
 
 
 
La inauguració de la fira tindrà lloc divendres, a partir de les 19 hores, al Casino Cultural. Allà hi haurà les exposicions i es farà una conferència sobre els beneficis de l’aigua de mar, a càrrec de Francisco Sánchez, president de la Fundació Aqua Maris, i, seguidament, una degustació. Al matí, però, ja haurà començat la celebració amb una amalgama d’actes adreçats als escolars del municipi. Entre les activitats programades hi haurà un taller de tresors, fer el camí de ronda de sa Tuna, una sessió de cinema o visitar una barca d’un pescador, entre d’altres.
 
 
Al llarg del cap de setmana hi haurà la fira de submarinisme al centre del poble. I mentre dissabte al matí hi haurà activitats diverses a les cales (esmorzar, batejos de submarinisme o snorkel a ses Negres), a la tarda, tindrà lloc la part més cultural, amb la projecció de dues pel·lícules, una xerrada del navegant begurenc Quim Carreras i la presentació del premi Recerca Sotaigua. Diumenge, el principal acte programat és una neteja submarina a la reserva marina de ses Negres, amb tres punts diferents d’immersió.
 
Per a més informació i inscripcions, podeu dirigir-vos a la seva recent estrenada pàgina web: